cleft
cright

2010 relizes

 
MŪS ATBALSTA

Atpakaļ



03.10.2010. Ķekavā aizvadīts Latvijas čempionāta Apvidus motokrosā un “Zelta Mopēda” sacensību pēdējais sestais posms. Tilderu trasē rosījās krietns pulks braucēju un līdzi jutēju. Valdīja pacilāta gaisotne un sacensību gars. Labākie parādīja uz ko ir spējīgi, lai visiem ir uz ko tiekties arī turpmāk. Dalībnieki bija sasparojušies un ieradušies pacīnīties par kopvērtējuma punktiem. Dalībnieku skaits šajās sacensībās bija necerēti liels 124 sportisti.

    

2010 gada motosporta sezonā startēja jauna formāta sacensības, Latvijas čempionāts Apvidus motokrosā un Zelta Mopēdā. Organizatoru mērķis bija izveidot vidi ikvienam braukt gribošam motociklu vīram, kurš vēlas pierādīt savu varēšanu, tāpēc plecu pie pleca visas sezonas garumā trasē bija redzami gan Latvjas motosporta grandi, gan vīri, kuri brauc sava dzīves stila dēļ, gan puiši, kuri tikai sāk savu sportistu karjeru, gan jaunieši, kuri sevi rādīs Latvijai nākotnē. Katru darbu vērtē pēc padarītā un tagad, kad sezona ir gālā varam apkopot rezultātu un būt gandarīti - 198 sportisti sezonas garumā ir stāvējuši  startā, tādējādi apliecinot, ka IDEJA ir pārvērsta sacensibu modelī, kas dod savu artavu Latvijas motosporta attīstībai un jaunās paaudzes piesaistīšanai.

             

Apvidus Motokrosa Org. grupa un personīgi Zigurds Millers pateicas Latvijas Motosporta federācijai un motokrosa komisijai par atbalsu.

Šīs sezonas veikumu uzskatam par komandas darbu un tāpēc īpaša pateicība motokrosa komisijas pārstāvim Aivaram Ābolam un motokrosa komisijas vadītājam Ērikam Pīlādzim.

 

Vēlam motosportistu saimei veiksmi un panākumus nu jau nākamajā 2011 gada sezonā.

 

Apvidus Motokrosa Org. grupa.


© 2009 Biedrība SO Valdlauči | izstrāde: it24.lv